Ако сте дилър, изпълнител или техник, в TOTALINE можете да намерите ВСИЧКО.

Вашата работа е да разрешавате предизвикателни проблеми, свързани със системите за ОВиК и хладилна техника (HVAC/R). Да ви помогнем да получите необходимите части, консумативи и оборудване, е НАША задача. Девизът на TOTALINE е, НИЕ ГЛЕДАМЕ СЕРИОЗНО НА ТОВА!

Отопление, вентилация, климатизация, хладилна техника … в Totaline, ще намерите:

части, консумативи, оборудване и инструменти за приложения в жилищни и търговски сгради. Но има и още. Нашите търговски представители са най-добре обучените в отрасъла. Те ще ви помогнат да получите това, което ви трябва, за да продължите работата си.

Пазарувайте при Totaline всеки път. При нас ще намерите големи продукти … избор на компресори, за почти всяко приложение … но също така и малки продукти, които е лесно, но неприятно да пропуснете. Освен това, Totaline предлага оторизирани от производителя и избрани оферти за следпродажбени резервни части и консумативи за системите HVAC / R (отопление, вентилация, климатизация и хладилна техника) за дилъри, изпълнители и техници.

С достъп до над 120 хиляди складови позиции (SKU), Totaline предлага огромна вероятност да намерите това, което търсите. Ако дадена част не е в наличност, нашите служители ще я поръчат за вас или ще ви предложат равностоен или по-добър заместител. Посетете ни скоро и вижте какво ви липсва!

За повече информация за „Резервни части” Carrier,посетете www.totaline.gr