Пълна гама надеждни продукти за всички морски климатички системи

Като лидер в морската индустрия, Carrier Marine & Offshore Systems има дълга и необикновена история. Традициите в търсене на иновативни решения продължава да ни ръководи и ни помага да се справим с предизвикателствата на утрешния ден.
Днес – като надграждаме наследството си от иновации, ние продължаваме да събираме блестящи умове и авангардни технологии. С помощта на по-интелигентни, по-ефективни и устойчиви решения, удовлетворяваме нуждите на пътниците, търговските и логистичните клиенти. Накратко, винаги ще бъдат предлагани изключителни и иновативни решения.

Удовлетворяваме нуждите на клиента по море – независимо от това каква е Вашето машина

За собствениците на пътнически кораби, ние можем да предложим балансирани и постоянни решения за комфорта на пътниците в съчетание с ефективност и ниски оперативни разходи.
Когато става въпрос за развлекателни круизи, удобството е от изключително значение. Carrier Marine & Offshore Systems предлага широка гама от ефективни, съобразени с клиента решения, проектирани както за контрол на комфорта, така и за гарантиране качеството на въздуха, замразяване, технологично охлаждате и други. Освен това, работим в тясна връзка с инженери, които създават системи, изцяло фокусирани върху подобряването на ефективността и устойчивостта на продуктите.

В индустрията с морския транспорт, Carrier се ползва с доказана репутация по отношение на своята надеждност и постигнати резултати. Когато се намирате недалеч от сушата, правилните решения за охлаждане могат да бъдат ценен ресурс. Като се има предвид ограниченото пространство, суровият климат и тежките условия на труд, има малко работни режими на сушата, които са по-трудни за поддържане от офшорните платформи. Carrier Marine & Offshore Systems Са приели предизвикателството, предлагайки голям брой ефективни, съобразени с клиента решения за комфортно охлаждане, технологично охлаждане и замразяване.

Клиентите с търговски кораби , от водещите световни превозвачи до военните, разчитат на Carrier да им предоставя надеждни, ефективни решения, които да осигуряват комфорт както на хората, така и на товарите, и да им позволяват да спазват своите разписания.

Всеки ден, милиарди хора разчитат на търговските кораби, фериботите, влекачите и военноморските кораби, за да превозват в тях своите стоки до различни точки на света. Поради тази причина, като мениджър на един от тези компании, Вие можете да разчитате на Carrier Marine & Offshore Systems да Ви предостави системи за пречистване на въздуха чрез климатична инсталация и системи за замразяване, които да осигуряват подходящата за Вашия товар температура.

Carrier Marine & Offshore Systems предоставя решения за следните плавателни съдове:

 • Товарни кораби
 • Криузни кораби
 • Контейнерни кораби
 • Казино кораби
 • Пиболовни кораби
 • Мега яхти
 • Пътнически фериботи
 • Военни кораби
Ναυτιλιακές Λύσεις AHI Carrier

Нашето лидерство по море е резултат не само от експертния ни опит по отношение на продуктовото проектиране и иновациите, но и от ангажимента ни да предоставяме обслужване и помощ. Във всеки един бизнес сегмент, ние заставаме зад нашите продукти с всеобхватни гаранции и програми за техническо обслужване, наред с предоставянето на енергийни услуги, ремонти и други. Освен това, знаейки, че по-дългият престой не е опция, когато имате график, ние разполагаме с обширна мрежа за доставка на части, за да могат клиентите по-бързо решение на проблема.

Carrier Marine & Offshore Systems допълва своите изключителни продукти с обслужване в глобален мащаб.
Без значение къде се намирате, нашите специалисти са винаги в непосредствена близост, способни и готови да предоставят цялостно техническо обслужване по отношение на изискванията за отопление, вентилация и пречистване на въздуха на климатична инсталация на Вашия кораб.

Устройства с променлива скорост: Обновяване на охладители, вентилатори и помпи

 • Намаляване на енергийното потребление и оптимизиране на ефективността при режим на частично натоварване с широка селекция от променливи скоростни драйвери
 • В наличност от 3 к. с. до 5000 к. с. за чилъри, вентилатори и помпи
 • Контролираното ускоряване намалява електрическото и механичното напрежение и понижава разходите за техническо обслужване

За повече информация относно Carrier Marine Solutions,моля, посетете www.carrier.com/marine-offshore