Carrier прави своя дебют в списъка Carbon Clean200

Carrier има удоволствието да обяви дебюта си в годишния списък „Clean200“, съставен от Corporate Knights и As You Sow, като признава важната работа на Carrier, водеща по пътя към устойчиво бъдеще с чиста енергия. Carrier се гордее с това, че поставя устойчивостта в основата на нашите продукти, услуги, бизнес модели и инвестиции.

Тазгодишните компании Clean200 се издигнаха до върха на група от 8480 глобални фирми, които печелят повече от 1 милиард долара годишно, въз основа на строга оценка на размера на приходите, които всяка компания печели от продукти и услуги, съобразени с таксономията на Corporate Knights Clean Economy – докато също така осигуряване на високи етични бизнес стандарти в цялата компания.

„Ние сме ангажирани да направим света по-безопасен и по-устойчив за бъдещите поколения и е възнаграждаващо да видим Carrier признат за тези усилия“, каза Дженифър Андерсън, главен директор по устойчивото развитие, Carrier. „Да бъдем сред първите 50 на Clean200 означава силен напредък спрямо нашите амбициозни цели за 2030 ESG, включително подпомагане на намаляването на въглеродния отпечатък на нашите клиенти с повече от един гигатон и постигане на въглероден неутралност в собствените ни операции до 2030 г.

Clean200 са най-големите 200 публични компании, класирани по приходи от зелена енергия. Класацията е изчислена за първи път на 1 юли 2016 г. и публично публикувана на 15 август 2016 г. от Corporate Knights и As You Sow. Настоящият списък е актуализиран с данни до 31 януари 2022 г.

 

Source