Featured Image
gallery-image

38AW/80AW Термопомпена отоплителна система въздух-вода

Certification Image

Номинални капацитети на отопление 5 – 15 kW и 4,2 – 15,8 kW

Термопомпените системи XP въздух-вода са с вградена инверторна технология и са предназначена за жилища и малки търговски обекти.
Машина с отлични показания на енергийна ефективност, с изключително тихи нива на работа и прецизност при изпълняване дори най-взискателните изисквания за температура.
Телата обединяват следните технологични иновации:
Включва последните технологични нововъведения: безопасен за озона хладилен агент R-410A, постояннотокови инверторни двойно-роторни компресори, безшумен вентилатор и микропроцесорно управление.
С изключителните си нива на енергийна ефективност термопомпената система с преобразувател въздух-вода отговаря на изискванията за местни данъчни облекчения за всички държави от ЕС.
Системите са предназначени за бърз монтаж и лесен достъп за обслужване, и утвърждават репутацията на Carrier за най-висококачествени и надеждни.
Термопомпена отоплителна система въздух-вода са предназначени само за отопление или за отопление и охлаждане (спрямо търсенето).
Термопомпените системи XP Energy могат да бъдат използвани с голямо разнообразие вентилаторни конвектори на Carrier – касети, канални тела с ниско, средно и високо налягане, тела за подово-таванен монтаж, тела за монтаж под таван и тела за висок стенен монтаж.

Изтеглете нашите документи

File imageProduct Selection Data
File Lock ImageMore technical info*This content is private, please login or register to download file

Kонтакт

    Други продукти

    Инвертор Канален Тип XPower 42QSS Трифазен (R32)

    Компактен и гъвкав, идеален избор за новопостроени или реновирани сгради. Тънък дизайн и намалена височина, подходящ за инсталации с нисък покрив

    ВИЖТЕ ПРОДУКТА

    Crystal III ion

    С йонизатор, 5-степенен вентилатор и X ECO функция гарантира висока ефективност, ниска консумация на енергия и здравословна и чиста околна среда.

    ВИЖТЕ ПРОДУКТА

    Вътрешни тела

    Проектиран за надеждна работа и оптимална работа

    ВИЖТЕ ПРОДУКТА