Глобално отличие за AHI Carrier Europe за най-високите продажби на чилъри

Атина, 9 февруари 2022 г. – По време на неотдавнашната годишна конференция на ID/JV Carrier ΕΜΕΑ, Play to Win, AHI Carrier Europe беше награден за „Най-голямо представяне на чилър“.

По време на конференцията бяха представени развитието на индустрията и бяха анализирани основните постижения и стратегическите оси на развитие на Carrier в по-широката зона на EMEA.

 

Наградата получи главният изпълнителен директор на компанията г-жа Катерина Дима за постигане на най-високите продажби на чилъри сред 20 държави.
AHI Carrier Europe записа още една изключителна година, постигайки ръст както на оборота, така и на рентабилността, потвърждавайки лидерството си на пазара.

 

 

За компанията:
AHI Carrier Europe отговаря за дистрибуцията и следпродажбеното обслужване на продуктите за климатизация на Carrier и Toshiba в Югоизточна и Централна Европа. Компанията предлага широка гама от решения за отопление, климатизация и охлаждане за дома, търговски и промишлени приложения.
Постоянната възходяща тенденция прави AHI Carrier Europe една от най-успешните компании, които непрекъснато инвестират в хора и инфраструктура.