Превозвач услуга извън очакванията ви

Вашето ежедневно предизвикателство е сложен баланс между поддържането на оптимални нива на комфорт, максимизиране на системата на времето и минимизиране на разходите за собственост.
Carrier екипите се ангажират да гарантират вашето спокойствие и подкрепа на вашите бизнес цели през целия жизнен цикъл на вашето оборудване.

Нуждите на клиентите са на първо място

Близостта & отзивчивост

Carrier експерт техници са там, за да предприемат действия, бързо. Всеобхватните и високоефективни процеси на поддръжка означават, че вашето оборудване работи на най-високото ниво на производителност. Ако е необходимо, можете да разчитате на превозвачи под наем системи и лесно достъпни резервни части, за да се избегне удължен престой.

Експертиза & консултации

Carrier има опитни отбори, обширна мрежа от клонове, висококачествена логистика и мощни информационни системи. Тези водещи в отрасъла ресурси се обединяват, за да осигурят най-доброто в класа си обслужване.
Вашият Carrier експертите ще ви помогнат да намерите точния баланс между повишаване на енергийната ефективност и максимизиране на вашите инвестиции.

Проактивност

Като предпочитан от вас партньор, превозвачът проектира съобразени програми за поддръжка, за да изпълни целите ви и да оптимизира ефективността на вашия бизнес.

Τεχνική Υποστήριξη AHI Carrier

Световно признат експертен опит

Управление на активите

  • Съвети за бързо движеща се регулаторна среда
  • Ръководство за оптимизация на енергия разтвор
  • Информация за eh&S насоки
  • Осигуряване на образователни сесии

Техническа експертиза

Carrier техници се възползват от многостранна програма за обучение на базата на 110 години опит в индустрията, за да ви донесе най-високо ниво, в крак с времето услуга.

  • Техническо обучение, за да се гарантира, че екипите му остават запознати с всички видове оборудване
  • Обучение по околна среда, здраве и безопасност (eh&S), за да се гарантират най-високите стандарти
  • Ориентирано към услугата поведение обучение, за да демонстрират ангажимента си към собствените си клиенти